Kasteeltorens

Oegstgeest - Oegstgeest
Actueel aanbod

€ 315.000,- tot € 865.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
101 - 287m2

Over dit project

Het plan de Kasteeltorens bestaat uit 50 appartementen verdeeld over vier torens en is gelegen aan de Adriaan van Royenlaan te Oegstgeest. De Kasteeltorens zijn allen vernoemd naar enkele Ridders van de Ronde Tafel: “Lancelot”, “Arthur”, “Lucan” en “Cador”. We zijn gestart met de verkoop van de torens “Lancelot” en “Arthur”.

Alle appartementen zijn comfortabel, modern en beschikken over een riante zonnige buitenruimte. Op de onderste woonlaag betekent dit een dakterras op het kelderdek en op de verdiepingen een balkon. Onder het complex bevindt zich een parkeergarage met parkeerplaatsen, garageboxen en bergingen voor de bewoners. De parkeerplaatsen kunnen zowel gekocht als gehuurd worden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kasteeltorens
Koopwoningen
26
Prijs
€ 315.000,- tot € 865.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Garage
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Stadsverwarming
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Basisschool, Busstation, Fitness, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Ziekenhuis, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Oegstgeest.

Aanmelden