Patio

Oegstgeest - Oegstgeest
Toekomstig aanbod

€ 270.000,- tot € 1.170.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
45 - 180m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 5

Over dit project

Schrijf u in voor de voorinschrijving en de informatieavond van 30 juni via www.patio.red

HET GEBIED ROND PATIO
Het gebouw Patio ligt aan het Van Wijckersloothplein in Oegstgeest. Ten westen van het plangebied ligt het Rijnlands Lyceum, ten oosten de Jenaplanschool, parochie en Kerk, ten zuiden de begraafplaats en ten noorden Marente. FSD realiseert hier een mix aan woningtypen en creëert bijzondere buitenruimten. Hierbij staat een verbindende functie op landschappelijk gebied en het realiseren van een aantrekkelijke openbare ruimte op deze plek in Oegstgeest centraal.

ARCHITECTUUR EN ASSEMBLAGE
De architectuurstijl wordt nader uitgewerkt. Tijdens de bewonersavond mogen jullie je voorkeur uitspreken over de gewenste architectuurstijl. De koopwoningen zijn gebaseerd op een houten constructie. Deze wordt geprefabriceerd in de fabriek en per unit naar de locatie gebracht om zo min mogelijk bouwverkeer door het gebied te laten rijden. De materialisering is op basis van droge verbindingen en daarmee flexibel en demontabel. Er wordt slechts 15% van de normale hoeveelheid beton gebruikt. De lichte constructie zorgt voor een warme uitstraling en een gezonde leefomgeving.

DIVERS WOONPROGRAMMA
Sociale huurwoningen aan het luxe binnenhof (ca. 60 m² GO)
Vrije sector appartementen (ca. 45 m² GO)
Mede-opdracht­geverschaps­woningen (naar wens op maat ca. 90-180 m² GO)

DUURZAME MOBILITEIT
We gaan hier iets heel bijzonders doen. FSD zal voor Patio een uniek deelmobiliteitsplan realiseren. De bewonerscommunity zal volledig van deelauto’s gebruik kunnen maken. Alle opstelplaatsen voor deelmobiliteit en bezoekersparkeren wordt in onze verdekte garage gerealiseerd.

MEDE-OPDRACHTGEVERSCHAP: LUXE WONINGEN VAN KLEIN TOT GROOT
Naast een aantal sociale huurwoningen aan het luxe hof, zal een deel van dit plan worden vormgegeven met de toekomstige bewoners. Dit zijn de woningen gelegen rondom het binnenhof met unieke privé patio’s. In 30 dagen kan je hiervoor als toekomstige bewoner van wensenlijst naar schets tot definitief ontwerp inclusief gewenste afbouwopties toewerken. Een unieke kans om jouw woning te ontwerpen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Patio
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
60
Prijs
€ 270.000,- tot € 1.170.000,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Oegstgeest.

Aanmelden