Lokaal nieuws donderdag 31 mei 2018 Bron: Kasteeltorens Fase 2

Te Huur 34 appartementen

De Kasteeltorens in Oegstgeest In de wijk Poelgeest realiseren wij De Kasteeltorens, gelegen aan de Adriaan van Royenlaan. Op dit moment wordt de toren Walewein gebouwd met 34 middensegment huurwoningen. Huurprijzen tussen de 865,- en 1200,- euro p/mnd

De Kasteeltorens in Oegstgeest
In de wijk Poelgeest realiseren wij De Kasteeltorens, gelegen aan de Adriaan van Royenlaan. Op dit moment wordt de toren Walewein gebouwd met 34 middensegment huurwoningen. 

De ruim opgezette 3- en 4-kamerappartementen variëren van 70 tot 86 m2. Deze zijn comfortabel, modern, beschikken over een keuken met inbouwapparateur, een inpandige berging c.q. wasruimte en een riante buitenruimte. De appartementen zijn beschikbaar vanaf medio december 2018.

Huurprijzen tussen € 865,- en € 1200,- p/mnd

Schrijf u nu in!

 

Meer weten over Kasteeltorens Fase 2

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Oegstgeest.

Aanmelden